Afbeelding
Foto: pr

Marco de Hollander en Doeshavenkoor treden op bij Ouderensoos

Algemeen

Oranjevereniging Leiderdorp organiseert op zaterdag 20 april de jaarlijkse ‘Ouderensoos’. Deze soos wordt jaarlijks voorafgaand aan Koningsdag georganiseerd en is gratis te bezoeken. Dit jaar vindt de Ouderensoos weer plaats in de Scheppingskerk aan de Van Poelgeestlaan.

Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn er diverse optredens en is er een loterij. De deuren van de kerk gaan om 13.30 uur open, er is dan ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. 

Om 14.00 uur start het programma met een welkomstwoord. Daarna zijn er optredens van volkszanger Marco de Hollander en het Leiderdorpse Doeshavenkoor. Marco de Hollander neemt de bezoekers mee terug naar vroeger en zingt oud Hollandse liedjes. De polonaisekoning zorgt er ook voor dat er niet stilgezeten wordt. Na de pauze staan er een optreden van het Doeshavenkoor en een loterij op het programma. Het Doeshavenkoor zingt shanty liederen, waarbij er meegezongen kan worden. De teksten worden op de muur geprojecteerd.

Bij de loterij zijn er diverse prijzen te winnen. Lootjes kunnen tijdens de Ouderensoos gekocht worden en kosten 1 euro per stuk.

De Ouderensoos wordt jaarlijks georganiseerd door Oranjevereniging Leiderdorp en is gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.koningsdagleiderdorp.nl.

Uit de krant