Logo leiderdorpsweekblad.nl
Bob Vastenhoed opent op blote voeten het Blotevoetenpad. | Foto: PR
Bob Vastenhoed opent op blote voeten het Blotevoetenpad. | Foto: PR

Nieuwe speeltoestellen bij Op Dreef

Zaterdag 18 juni heeft Wethouder Bob Vastenhoed de nieuwe speeltoestellen van Buurtvereniging Op Dreef in Leiderdorp officieel geopend. Dit deed hij door het rode lint door te knippen waarna hij, op blote voeten, de kinderen voor ging op het blotevoetenpad.

In de afgelopen twee jaar is de Buurtvereniging druk bezig geweest met het uitbreiden van het speelplezier van de speeltuin. Zo is er een blotevoetenpad gemaakt, een jump stone geplaatst en liggen er tegels onder de tafeltennistafel zodat er nog fanatieker getafeltennist kan worden. Ook is er een sport- en spelbox in gebruik genomen met verschillende soorten buitenspeelgoed.

Buurtvereniging Op Dreef in Leiderdorp richt zich op het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke speeltuin, gelegen tussen de straten Vossiuslaan, Luykendreef en Reviusdreef. De Buurtvereniging knapte de speeltuin op en behoudt op deze manier een ontmoetingsplek voor jong en oud en creëren een veilige speelomgeving voor de kinderen. Daarnaast wordt de gezamenlijke moestuin onderhouden en organiseert zij diverse sport- en spelactiviteiten voor de buurt.

Meer berichten