Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Er kwam maandag meteen al een gestage stroom bezoekers langs bij de GGD priklocatie aan de Elisabethhof 5.</p>

Er kwam maandag meteen al een gestage stroom bezoekers langs bij de GGD priklocatie aan de Elisabethhof 5.

(Foto: Corrie van der Laan)

A4-Zalencentrum nu in gebruik als priklocatie

Sinds maandag 10 januari wordt in het A4-Zalencentrum (de voormalige Levensstroomkerk) aan de Elisabethhof 5 in Leiderdorp gevaccineerd tegen corona.

Het was vanochtend nog niet razend druk maar de net geopende priklocatie kreeg wel een gestage stroom bezoekers te verwerken. Mensen die hun eerste of tweede prik nog niet gehad hebben, kunnen hier zonder afspraak langskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 8 uur ’s ochtends en half 4 ’s middags en op zaterdag tussen 9 uur ’s ochtends en half 5 ’s middags. Voor de derde prik (voor mensen met afweerstoornis) of boosterprik is een afspraak nodig. Mondkapje en identiteitsbewijs zijn verplicht.

Leiderdorp had vorig jaar tussen 24 mei en 15 augustus ook al een vaccinatielocatie, die toen gevestigd was in sporthal De Bloemerd. Begin december heeft De GGD heeft de gemeente gevraagd nu ook weer een priklocatie ter beschikking te stellen om zo snel mogelijk zo veel mogelijk boosterprikken te kunnen zetten. Dit keer heeft Leiderdorp voor het A4-Zalencentrum gekozen zodat De Bloemerd, zodra binnen sporten weer mag, beschikbaar is voor de sportverenigingen.

Meer berichten