Het team met de boom met kerstwensen.
Het team met de boom met kerstwensen. Foto: Pieter Sleeboom

CDA Leiderdorp verzamelt nieuwjaarswensen

Algemeen Verkiezingen

Leden van het CDA Leiderdorp verzamelden afgelopen weekend nieuwjaarswensen op de zaterdagmarkt op het Statendaalderplein.

Bezoekers van de markt en het Winkelhof schreven hun nieuwjaarswens voor 2022 op een speciale kerstbal en hingen deze in de kerstboom. Het leverde een gevarieerde verzameling van nieuwjaarswensen op.

Op de dag voor de lockdown werd er uiteraard gewenst dat corona minder ons leven gaat bepalen in 2022. Ook waren er heel persoonlijke wensen, zoals een nieuwe baan, de komst van een kleinkind en het halen van de eindexamens. Meer gericht op de gemeente en de politiek waren er wensen als betere communicatie door de gemeente, verbetering van fietsenstallingen en meer (doorstroom)woningen. De meeste Leiderdorpers wensen elkaar een goede gezondheid, liefde en vrede toe.

Lijsttrekker Medea Hempen, zelf leerkracht, voegt toe: “De meest bijzondere wens vond ik die van de 5-jarige Noëlle, die wenste dat ze - ondanks de lockdown - toch naar school mag.” En zo leidden al deze nieuwjaarswensen ook tot veel mooie gesprekken met Leiderdorpers.

Uit de krant