Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Een kopduel in de wedstrijd RCL-Voorschoten.&nbsp;</p>

Een kopduel in de wedstrijd RCL-Voorschoten. 

(Foto: Gert Jan van Heyningen)

Laatste oefenduels voor het nieuwe seizoen

  Sport

Zowel de mannen als de vrouwen van RCL speelden zaterdag op eigen veld in in het Leiderdorpse sportpark De Bloemerd hun laatste oefenduels voor het seizoen 2021-2022. 

Bij de mannen kwam Voorschoten ’97 op bezoek. RCL leek in met een riante voorsprong al vroeg in de wedstrijd op de winst af te stevenen maar dat kon de ploeg niet vasthouden. In de laatste fase van het doelpuntrijke spektakelstuk nam Voorschoten definitief de overhand en won met 5-8.

RCL vrouwen ontving het Utrechtse Hercules op bezoek. Het rood-witte team heeft nog te maken met veel blessures, wat het positiespel niet ten goede kwam. RCL liet het initiatief over aan de Hercules. Pas in het laatste kwartier kwam de RCL-trein op stoom. Annabel Schoonderwoerd scoorde vijf minuten voor tijd de aansluitingstreffer maar verder kwam de ploeg niet. Einduitslag 1-2 in het voordeel van Hercules.

Aanstaande zaterdag spelen de mannen en de vrouwen in de groepsfase van de KNVB beker opnieuw thuis. De RCL vrouwen ontvangen Topklasser SSS uit Klaaswaal. Aanvang is 14.00 uur. De mannen van RCL trappen af om 17.00 uur tegen ROAC uit Rijpwetering.

Meer berichten