Logo leiderdorpsweekblad.nl
Samen tekenen tijdens de VakantieBijbelClub
Samen tekenen tijdens de VakantieBijbelClub (Foto: PR)

VakantieBijbelClub voor kinderen

  Geloof & Religie

Held zijn. Kun jij dat? Op de VakantieBijbelClub in de laatste week van de vakantie komen de verhalen van Rachab en Daniël tot leven. Een gewone vrouw, een gewone jongen – wat was hun geheim waardoor ze helden werden? Op dinsdagmorgen 24 en woensdagmiddag 25 augustus zijn alle kinderen welkom in de Leiderdorpse basisschool De Bron om mee te doen, te spelen, te luisteren. 

De VakantieBijbelClub is er voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Of ze nu weinig, veel of helemaal niets van de Bijbel weten. Vanaf 9.45 uur zijn er rond basisschool ‘De Bron’ (Vronkenlaan 46 in Leiderdorp) spelletjes te doen en staat er iets te drinken klaar voor ouders en kinderen.

Om 10.00 uur start de ochtend met een kennismakingsrondje. Daarna wordt een bijzonder Bijbelverhaal verteld over een bijzondere vrouw, Rachab. Ze woont in Jericho en verstopt twee spionnen van het volk Israël in haar huis. Hoe gaat dat aflopen…? Wat maakt haar een heldin?

Verder maken de kinderen een mooi knutselwerkje en in de loop van de ochtend zijn er ook veel leuke dingen te doen.

Woensdagmiddag begint de club om 13.00 uur. Dan staat het verhaal van Daniël centraal. Aan het eind van de clubmiddag, om 15.00 uur is er een high tea/ lemonade, waar ouders ook van harte welkom zijn.

De morgen en de middag zijn gratis. Opgeven is niet nodig. Wil je meer informatie van tevoren? Kijk op onze Facebookpagina: Vakantiebijbelclub Leiderdorp of bel Gertrude de Wildt: 06-11071316 of Jentine Schipaanboord: 06-40280800

Meer berichten