Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Eindelijk kon Songs2Sing weer optreden voor publiek. | Foto: Esther Trago</p>

Eindelijk kon Songs2Sing weer optreden voor publiek. | Foto: Esther Trago

(Foto: Esther Trago)

Songs2Sing zorgt voor muzikaal feestje

  Cultuur

Het eerste concert van het Leiderdorpse popkoor Songs2Sing na de coronaperiode was een heerlijk muzikaal feestje. Songs2Sing heeft een nieuw concept bedacht: het inloopconcert. Dit bleek een gouden formule: veel Leiderdorpers maakten er gebruik van om het optreden bij te wonen.

Het fleurig versierde clubhuis van Tamarco liep op zondag 3 juli om 15.00 helemaal vol: alle stoelen waren bezet. Het koor en het publiek waren zichtbaar blij dat er eindelijk weer gezongen kon worden voor publiek. Het koor heeft naast oudere nummers ook enkele nieuwe nummers laten horen zoals ‘Door de wind’, ‘Symphony’ en ‘Missen zou’. Bij enkele gouwe ouwe nummers zong het publiek enthousiast mee, maar ook deze nieuwere nummers sloegen heel goed aan. 

De bekende Leiderdorpse dirigente Annemiek de Groot genoot zichtbaar van het resultaat dat het koor heeft neergezet onder haar leiding. De vaste live-band Music2Play begeleidde het koor en schitterde met tussentijdse instrumentale partijen.

Songs2Sing is een Leiderdorps popkoor van ongeveer zestig vrouwen én mannen en wordt begeleid door de eigen liveband Music2Play en dirigente Annemiek de Groot. Meer informatie op de website www.songs2sing.nl. Of bezoek de Facebook pagina van het koor.

Meer berichten