Logo leiderdorpsweekblad.nl
Km jij meedoen bij de Toverkids? | Foto: PR
Km jij meedoen bij de Toverkids? | Foto: PR (Foto: Bobbejaan)

Spelen, zingen, dansen bij Toverkids Musical Weekend

Verveel je je wel eens in de zomervakantie? Dat hoeft niet! Bij Theater Toverlei kun je een weekend lang spelen, zingen en dansen tijdens het Toverkids Musical Simmer weekend!

Heb jij al zin in de zomer? De blauwe zee, de geur van bloemen en de warmte van de zon? Andere landen en steden bezoeken? Tijd genoeg om lekker veel te spelen, dansen en zingen? Doe dan gezellig mee met het Summer School Weekend van Toverkids! Laat je meevoeren naar New York en dompel je onder in de wereld van het weeshuis van Miss Hannigan. Het is een zwaar bestaan maar de kinderen houden hoop. Er is altijd weer een nieuwe dag! We werken aan materiaal uit de musical Annie en sluiten af met een korte presentatie.

Voor wie?
Het Musical Summer Weekend is voor iedereen van 8 t/m 13 jaar.

Wanneer?

Vrijdag 19 augustus
10.00 – 17.00 uur

Zaterdag 20 augustus
10.00 – 17.00 uur

Zondag 21 augustus
10.00 – 19.00 uur

Wat gaan we doen?
We gaan toneelspelen, zingen en dansen. Er is voor elk wat wils. Onder leiding van musicaldocent Norman van Huut werken we aan de hoogtepunten van de vrolijke familiemusical “Annie”. Op zondag presenteren we alles aan familie en vrienden in Theater Toverlei.

Alles geregeld
Voor eten en drinken wordt gezorgd. De kosten voor dit weekend zijn € 85,00. Het Musical Summer Weekend gaat door bij minimaal 12 aanmeldingen. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
Locatie: Theater Toverlei, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110, Leiderdorp.

Interesse?
U kunt zich aanmelden bij Ellen Gerrese, coördinator Toverkids, elge@casema.nl.
Voor meer informatie:
Tel. 06-50468688

Meer berichten