Logo leiderdorpsweekblad.nl
Gezellig struinen langs de kofferbakverkoop.
Gezellig struinen langs de kofferbakverkoop. (Foto: Corrie van der Laan)

Gezellige eerste Poldermarkt bij voormalige informatiecentrum A4/HSL

Het was zaterdagochtend 21 mei gezellig druk op de parkeerplaats van De Polder bij het voormalige informatiecentrum A4/HSL in de Leiderdorpse Bospolder. 

Een constante stroom van bezoekers snuffelde tussen de spullen die rond de vijftig verkopers aanboden op de kofferbakverkoop annex rommelmarkt. Ook de informatiekramen van cultuur-en natuurorganisaties als het Leiderdorps Museum, de natuurspeeltuin, de Rijnlandse Molenstichting en de Vogelwerkgroep Koudekerkk-Hazerswoude e.o., het Kijk- en Afhaalpunt en de Stichting Kunst in de Heemtuin trokken veel belangstelling. Boerderij Boterhuys was aanwezig met eigengemaakt ijs en vanuit een catering mobiel in de vorm van een soeppan werden soep en broodjes verkocht.

Guido Verschoor van de Brasserie Groep, de initiatiefnemer voor de Poldermarkt, was tevreden over deze allereerste editie. “Door de ligging aan het nieuwe fietspad zagen we ook dat mensen het bezoek combineerden met een lekker fietstochtje. We kijken er naar uit om het op 18 juni weer te organiseren, met meer standhouders en nog meer bezoekers.” 


Elke 3e zaterdag

Tot en met november wordt de Poldermarkt in De Polder elke derde zaterdag van de maand georganiseerd. Hou voor meer informatie deze krant in de gaten of kijk op Instagram (@poldermarkt).  

Meer berichten