Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De parkeerplaats van De Polder.</p>

De parkeerplaats van De Polder.

(Foto: Corrie van der Laan)
Evenement

Eerste Poldermarkt bij voormalige A4/HSL infocentrum in Bospolder op 21 mei

Op de parkeerplaats van De Polder in de Leiderdorpse Bospolder, bij het voormalige A4/HSL informatiecentrum, vindt zaterdag 21 mei van 9.00 tot 13.00 uur voor het eerst een kofferbakverkoop en rommelmarkt plaats. Deze Poldermarkt wordt tot en met november elke derde zaterdag van de maand georganiseerd. 

Naast de verkoop van tweedehands spullen is er ook een mogelijkheid voor lokale ondernemers en boeren uit het Groene Hart om hun waren aan te bieden. Daarnaast zullen er enkele informatiekramen van onder meer groenclubs aanwezig zijn.

Het voormalige informatiecentrum wordt de komende tijd getransformeerd tot Brasserie Polderfabriek, onderdeel van de Brasserie Groep. Het moet een plek worden waar bezoekers komen om te recreëren, ontspannen, ontmoeten en leren. De buitenruimte, die de naam ‘De Polder’ heeft meegekregen, is al helemaal heringericht en werd vorige maand officieel geopend.

Verkoopplekken op de parkeerplaats zijn te huur voor 15 euro (incl. koffie/thee/koek). Het is ook mogelijk meerdere plekken naast elkaar te huren. Opbouwen mag tussen 7.30 en 8.30 uur. Mail voor meer informatie en aanmelden naar poldermarkt11@gmail.com.

Meer berichten