Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Alle bands bij elkaar tijdens de Bevrijdingstaptoe van 2019.</p>

Alle bands bij elkaar tijdens de Bevrijdingstaptoe van 2019.

(Foto: J.P.Kranenburg)
aankondiging

Derde Bevrijdingstaptoe op 8 mei

Zondagmiddag 8 mei organiseert de Oranjevereniging Leiderdorp samen met Show- en Marchingband Tamarco en voetbalvereniging RCL de Bevrijdingstaptoe Leiderdorp op het RCL-terrein in sportpark Bloemerd  “Na het grote succes van 2017 en 2019 kon een derde editie niet uitblijven”, zegt voorzitter Hans Kruidenberg van de Oranjevereniging. “Alleen moesten we wachten tot de coronamaatregelen verleden tijd waren. Met zijn drieën zijn we enthousiast aan de slag gegaan en er staat weer een geweldige taptoe op het programma.”

Van 14.30 tot 17.00 uur treden zes bands op. Dit zijn de Band of Liberation & Pipes, Show en marchingband Tamarco, Pasveer korpsen, de Rijnmondband, Jubal Dordrecht en Adest Musica. 

De taptoe vindt plaats op het hoofdveld van RCL in De Bloemerd. Voor een hapje en een drankje kan een ieder terecht in de kantine van RCL. De toegangsprijs is slechts 5 euro in de voorverkoop en 7,50 euro aan de poort. Voor kaartverkoop op het veld is een pinautomaat aanwezig. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Sport 2000 (Winkelhof), IJscafé Danice (Santhorst), Tamarco (Van der Marckstraat 19b) en voetbalclub RCL (De Bloemerd) of via tickets@tamarco.nl.

Meer berichten