Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Vaccinaties tegen corona kunnen nu zonder afspraak gehaald worden bij de priklocatie aan de Elisabethhof 5 in Leiderdorp.</p>

Vaccinaties tegen corona kunnen nu zonder afspraak gehaald worden bij de priklocatie aan de Elisabethhof 5 in Leiderdorp.

(Foto: PR)
corona

Booster zonder afspraak in Leiderdorp

Sinds vandaag, 17 januari, is het mogelijk zonder afspraak binnen te lopen bij de GGD vaccinatielocatie aan de Elisabethhof 5 in Leiderdorp om een boosterprik te halen. Dit geldt ook voor mensen die al een prikafpraak hebben gemaakt maar deze willen vervroegen.

Op de vaccinatielocatie in het A4 Zalencentrum (de voormalige Levensstroomkerk) in Leiderdorp is ruimte doordat al veel mensen hun boosterprik gehaald hebben. Locaties waar de afspraken al iets teruglopen starten daarom met een boosterprik zonder afspraak. Dat geldt dus ook voor de Leiderdorpse locatie. Wie al een prikafspraak heeft gemaakt voor een later moment, kan ook gewoon langskomen. De medewerkers van de GGD verwijderen dan de oude afspraak uit het systeem. 

Voor mensen die hun eerste of tweede prik tegen corona komen halen, gold al dat ze zonder afspraak welkom zijn. De Leiderdorpse priklocatie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 15.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Zondag gesloten.

Meer berichten