Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto:

Lezing: Leven met rouw

Het Centrum voor Bezinning en Inspiratie (CBI) organiseert op 26 oktober 2021 om 20:00 uur de lezing (samen) leven met rouw. De lezing vindt plaats in de Dorpskerk, Hoofdstraat 19, Leiderdorp. Voor aanmelden, kosten en details kijk op: www.cbileiderdorp.nl

Bij rouw denken we veelal aan het overlijden van een dierbare. Het verdriet en het gemis als iemand er niet meer is. Maar ook andere verliessituaties hebben rouw tot gevolg. Denk bijvoorbeeld aan ziekte, scheiding, ontslag, adoptie of ongewenste kinderloosheid. Over leven met verlies gaat de lezing ‘(samen)leven met rouw’. Een lezing over verdriet, kwetsbaarheid, eenzaamheid en veerkracht. Tijdens de lezing zal Margot van Rijn stilstaan bij rouw vanuit individueel en maatschappelijk perspectief. Margot vertelt als professional en ervaringsdeskundige over misvattingen en waarheden. Over rouw bij jong en oud. Vanuit de overtuiging dat rouw liefdevolle aandacht verdient. Omdat de activiteiten plaatsvinden in de Dorpskerk, Hoofdstraat 19 te Leiderdorp is er voldoende ruimte om alles ‘coronaproof’ te laten verlopen.

U kunt zich opgeven voor deze activiteiten via cbileiderdorp.nl Het CBI ziet toe op het aantal toegestane deelnemers per activiteit en uiteraard volgt het CBI bij alle activiteiten de COVID-19 regels en aanbevelingen.

Meer berichten