Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De deelnemers aan de spelmiddagen van Stichting Nadja voor hun kunstwerk dat nu voor iedereen te zien is in de kinderboerderij in De Houtkamp. Links staat Anne van Zwieten.&nbsp;</p>

De deelnemers aan de spelmiddagen van Stichting Nadja voor hun kunstwerk dat nu voor iedereen te zien is in de kinderboerderij in De Houtkamp. Links staat Anne van Zwieten. 

(Foto: J.P.Kranenburg)
Maatschappelijk

Kinderen onthullen eigen kunstwerk

Woensdagmiddag 7 oktober onthulden de kinderen van de spelmiddag van Stichting Nadja hun eerste kunstwerk in de kinderboerderij in het Leiderdorpse park De Houtkamp.

Stichting Nadja organiseert al tien jaar spelmiddagen voor kinderen met beperkingen in onder andere gebouw Dwars in de Bloemerd. De meeste kinderen bezoeken de middagen al jaren. Anne van Zwieten (oprichter van St. Nadja): “De kids hebben nu de leeftijd om wat meer naar buiten te treden en verbindingen aan te gaan in de maatschappij. Ook wilde ik ze beter zichtbaar maken. Zo kwam ik op het idee van kunstwerken in buitenruimtes. Erg leuk dat de gemeente en Bert van Eijk (beheerder Houtkamp) daar aan mee willen werken. Voor ons volgende kunstproject gaan we een samenwerking aan met Marieke van Leeuwen van Fairhups en gaan we aan de slag met afvalmateriaal.”

Meer informatie: www.stichtingnadja.nl

Meer berichten