De kinderen werden begroet door Mickey en Minnie Mouse.
De kinderen werden begroet door Mickey en Minnie Mouse. Foto: J.P. Kranenburg

Mooi slot Krokusvakantie

Algemeen

De Krokusvakantie eindigde in Leiderdorp met twee  succesvolle evenementen voor de jeugd.

Op vrijdagavond 28 februari werd in zwembad De Does voor de eerste keer de Drijf In Movie georganiseerd die met 110 bezoekers helemaal uitverkocht was. Kinderen en volwassenen dreven heerlijk in het water terwijl ze keken naar de familiefilm Vaiana (foto hier onder). Op het ondiepe gedeelte van het zwembad werd een terras gecreëerd. Na afloop van de film werd er nog een disco gehouden. 

Sportfondsen Leiderdorp manager Ferdy Dreef kijkt tevreden terug op de eerste editie van de filmavond en geeft aan dat er zeker een tweede editie komt.

Zondagmiddag 1 maart kwamen ruim achthonderd kinderen en ouders naar de Magische Middag in Brasserie Park. De sprookjescrew van Het Idee Evenementen was aanwezig met sprookjesprinsessen, prinsen en mascottes. Kinderen konden op de foto met hun helden en heldinnen, zich laten schminken en knutselen. 

Brasserie Park verzorgt elke zondagmiddag kinder (crea)activiteiten en tweemaal per jaar (in de Krokos- en de herfstvakantie), een speciale themamiddag voor kinderen.

Heerlijk drijvend in het zwembad kijken naar een film.

Uit de krant