Oranjevereniging verrast bewoners Leythenrode | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Een deel van het bestuur van de Oranjevereniging Leiderdorp met bloemen en versnaperingen voor de bewoners van Leythenrode.
Een deel van het bestuur van de Oranjevereniging Leiderdorp met bloemen en versnaperingen voor de bewoners van Leythenrode. (Foto: PR)
Oranjefeesten

Oranjevereniging verrast bewoners Leythenrode

De Oranjevereniging Leiderdorp verzorgde donderdagmiddag 25 april een sfeervolle Oranje Bingo in Verpleeghuis Leythenrode aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp.

Er waren oranje versnaperingen, een bingo in het teken van het koningshuis en het volkslied werd uit volle borst meegezongen. In de ochtenduren had de Oranjevereniging al een bloemetje gebracht voor de bewoners van Leythenrode. Na afloop van de bingo werden de bestuursleden van de Oranjevereniging met een groot applaus bedankt. 

Op de foto v.l.n.r. bestuursleden Rina Cooijmans, Arno Mentink, Jacqueline Borman en voorzitter Hans Kruidenberg van de Oranjevereniging Leiderdorp.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>