Aansluiting bij de top na winst Aquadraat Dames 1 | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto:

Aansluiting bij de top na winst Aquadraat Dames 1

Dames 1 van Aquadraat trad aan tegen het hoger geplaatste GZC/Donk.

Een team waartegen in de heenwedstrijd punten verloren werden omdat de ploeg zich aanpaste aan het trage spel van GZC/Donk. Actief spelen was dan ook de voornaamste opdracht waar de dames mee het water in gingen. Pas in de laatste periode kon het verschil gemaakt worden en dat lukte. In de slotfase mocht GZC/Donk nog terugkomen tot 4-3, maar werd de wedstrijd winnend afgesloten door de dames van Aquadraat. Door deze overwinning stijgt de ploeg naar een vierde positie en behoud uitzicht op een plek in de top 3.

Heren 1
Aan het duel tegen Lansingh wist Heren 1 slechts één punt over te houden en gezien de wedstrijd was dat twee punten te weinig. De ploeg speelde niet excellent maar was wel sterker dan Lansingh. Net als in de heenwedstrijd werd ook nu weer weinig gescoord en het was Lansingh dat eind 1ste periode de leiding nam. Heren 1 gaf zich echter niet gewonnen en wist in de laatste periode via twee treffers van Luuk Enter en één maal Rik Speel langszij te komen en die stand ondanks nog 4 uitsluitingen, te handhaven.

Heren 3
Tegen de Plas begon Heren 3 niet compleet aan de wedstrijd. Na een snelle openingstreffer van de Plas wist Richard van Amsterdam de gelijkmaker te scoren. Hierna bleef het gelijk op gaan en stond de ploeg bij aanvang van de laatste periode 4-3 achter. Ondanks de weg ebbende energie was het Thomas Devilee die met een ultieme krachtsinspanning toch nog de gelijkmaker (4-4) langs de keeper in het doel te werken.

Heren 4
Hoewel het bovenaan staande Heren 4 team een slechte wedstrijd speelde wist het met ruime cijfers (2-12) te winnen van ZPB uit Barendrecht. Jiannis Stavrakellis was topscoorder met 4 doelpunten, gevolgd door Martijn Back met 3 treffers.

Heren 5
Heren 5 speelde in Rotterdam een vrij goede wedstrijd nadat SVH in de 1ste periode na 2 minuten op 3-0 was gekomen. Daarna kreeg de ploeg wat meer vat op de wedstrijd en kon daarna redelijk mee lopen. In de laatste part ging toch de conditie een rol spelen en kon de ploeg alleen de schade beperkt houden op 11-5 waar de eerste wedstrijd nog met 3-16 werd verloren.

Pupillen
Het EG pupillen team speelde een prima wedstrijd maar tegen het scherpere ZVL werd snel een 0-4 achterstand opgelopen. De ploeg knokte zich vervolgens goed terug naar 4-5 eind 3de periode. Daarna gaf ZVL nog een keer extra gas en kon het met 4 -7 eindstand de overwinning binnen halen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>