Van Dam kondigt vertrek aan als voorzitter Leiderdorpse Ondernemersvereniging | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Voorzitter Didos van Dam van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging.
Voorzitter Didos van Dam van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging. (Archieffoto: Johan Kranenburg)

Van Dam kondigt vertrek aan als voorzitter Leiderdorpse Ondernemersvereniging

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging had woensdag 2 januari de primeur met de eerste nieuwjaarsreceptie van Leiderdorp. LOV voorzitter Didos van Dam kondigde er zijn vertrek aan. Het is op dit moment nog niet bekend wie zijn opvolg(st)er wordt.

Door: Rutger Hondelink

Van Dam is op dit moment bezig met zijn tweede termijn van drie jaar bij de LOV en blijft tot eind dit jaar aan als voorzitter. In een telefoongesprek licht hij later toe dat zijn werk als zelfstandig interim financieel directeur nu meer van hem vraagt dan voorheen. Hij is daarnaast ook een actieve vrijwilliger, onder andere als voorzitter van de Raad van Toezicht van kinderopvangorganisatie Floreokids en als bestuurslid bij de Oranjevereniging. De toegenomen belasting vraagt, volgens van Dam, om het maken van keuzes.

Try-out

Grand Café Hofplein, waar de receptie gehouden werd, was ook het toneel van de try out van de nieuwjaarsspeech van burgemeester Laila Driessen. Ze polste informeel hoe het publiek de verschillende onderwerpen ontving. Losjes checkte ze sommige van haar uitspraken bij de aanwezige wethouders Angelique Beekhuizen (LPL) en Willem Joosten (VVD). Driessen houdt haar toespraak morgenmiddag, zaterdag 5 januari, om 15.30 uur in het atrium van het Leiderdorpse gemeentehuis. Dat gebeurt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, die plaatsvindt van 15.00 tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>