Vrijwilligers van de natuurspeeltuin aan de lunch. | Foto: PR
Vrijwilligers van de natuurspeeltuin aan de lunch. | Foto: PR Foto: PR

Veel klussen geklaard tijdens Natuurwerkdag

Algemeen

Op zaterdag 3 november is er door een groep vrijwilligers hard gewerkt in natuurspeeltuin De Dwarstuin in het Leiderdorpse sport- en recreatiepark De Bloemerd.

Alle grote klussen zijn gedaan en er is weer een voorraad wilgentakken om leuke dingen mee te doen. Ook zijn er bollen geplant die in het voorjaar de speeltuin in de bloemetjes zullen zetten.

Oproep

De Stichting Natuurspeeltuin is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en nieuwe bestuursleden.

Het reguliere onderhoud van de natuurspeeltuin wordt altijd op de dinsdagochtend gedaan door vijf vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom, geïnteresseerden kunnen gewoon een keer langs komen.

Het bestuur van de Stichting Natuurspeeltuin bestaat uit mensen die al door de kleine kinderen heen zijn. Zij hebben nog wel kleinkinderen die graag komen spelen, maar het bestuur zou er graag enkele jongere ouders bij hebben die ervaring hebben met de doelgroep: kinderen tussen 2 en 12 jaar. Er wordt niet veel vergaderd en overleg gebeurt meestal op de locatie. Aanmelden kan via e-mail natuurspeeltuinleiderdorp@gmail.com of tel. 06 40499313

De openingstijden van de speeltuin zijn in de herfst en winter op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op verzoek kan de tuin op een andere dag geopend worden, bijvoorbeeld voor een kinderpartijtje. Kijk voor meer informatie op www.natuurspeeltuin.nl.

Uit de krant