Clubhuis RCL officieel geopend | Leiderdorps Weekblad
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Voorzitter Kees van der Burg van RCL (geheel links) heeft net de sleutel overhandigd gekregen van Pierre van Overloop van de BOSG.
Voorzitter Kees van der Burg van RCL (geheel links) heeft net de sleutel overhandigd gekregen van Pierre van Overloop van de BOSG. (Foto: Johan Kranenburg)
Sport

Clubhuis RCL officieel geopend

Jaren van voorbereiding en onderhandeling zijn eraan vooraf gegaan, de bouw zelf duurde een kleine negen maanden. Het resultaat mag er wezen. Donderdagavond werd het gloednieuwe clubgebouw van de Leiderdorpse voetbalclub RCL in sportpark De Bloemerd officieel geopend.

Daar werd een mooi feest van gemaakt. Dat startte om 7 uur, toen jeugdspelers van de Leiderdorpse voetbalclub, bestuursleden, het voltallige college van burgemeester en wethouder, afgevaardigden van de Engelse voetbalvereniging Kidlington en heel wat genodigden zich verzamelden bij Winkelhof. Vandaar liepen ze in een lange stoet, voorafgegaan door drumfanfare Tamarco, naar het clubgebouw. De jonge voetballers, allemaal getooid met een lichtgevend RCL petje, droegen een megagrote sleutel die ze op het terras van de kantine overdroegen aan Pierre van Overloop, voorzitter van de 'Bloemerd Onroerend Goed & Sport BV', de eigenaar van het pand. Hij overhandigde de sleutel op zijn beurt aan RCL voorzitter Kees van der Burg.

In de ruime kantine was het tijd voor felicitaties, toespraken en cadeau's. Zo kreeg Van der Burg een enorme vlag en een klok van de KNVB, een shirt van Feyenoord met wie de club een samenwerkingsverband heeft voor de jeugdopleiding, een gesigneerde wedstrijdbal van het college van B en W en een tafelvoetbalspel van Sport2000 en reclamebureau REM.

Met het nieuwe clubgebouw van topklasse is RCL helemaal klaar voor de toekomst, zei een trotse Van der Burg.

Op zaterdag 7 april volgt een feestelijke openingsdag voor alle RCL'ers en Leiderdorpers met een groot aantal aparte festiviteiten. Informatie daarover komt nog.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225593&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>