Guilietta Zanda van het Sport Servicepunt kreeg de cheque uit handen van Lions Peter de Ligt en Erik Kopp.
Guilietta Zanda van het Sport Servicepunt kreeg de cheque uit handen van Lions Peter de Ligt en Erik Kopp. Foto: PR

Lions Leiderdorp steunen Vitaal

Algemeen

De Lionsclub Leiderdorp heeft vrijdag 23 februari een cheque van 600 euro uitgereikt aan het Vitaal beweeg- en leefstijl programma van het Sportfondsen Sport Servicepunt.

Vitaal helpt volwassenen uit Leiderdorp bij wie bewegen op een laag pitje staat om in twaalf weken naar een nieuwe sportieve en sociaal actieve leefstijl te groeien. Vitaal is een laagdrempelig, betaalbaar programma met professionele trainers en zeker geen 'afslank'-race. De leefstijl activiteiten zijn informatief en positief met de focus op samen beleven. Na afronding van het programma kan elke deelnemer eenvoudig doorstromen naar het reguliere aanbod in (en rondom) Leiderdorp.

Zowel het Sport Servicepunt als de Lions zien de meerwaarde van sport als (bind)middel om mensen samen te brengen en te stimuleren om actief te worden. Met de financiële ondersteuning van de Lionsclub Leiderdorp, is de start van het Vitaal project op 20 maart aanstaande gegarandeerd.

In Lionsclubs werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar nodig is. Zo ook de Lionsclub Leiderdorp die zich actief inzetten voor de samenleving o.a. met donaties voor projecten met een maatschappelijk belang.

Meer weten over Vitaal? Kijk op www.sportleiderdorp.nl

Uit de krant