Olympus verhuisd naar Leiderdorpse zorgboulevard
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Het gloednieuwe gebouw van Olympus Nederland aan de Leiderdorpse zorgboulevard is maandag in gebruik genomen.
Het gloednieuwe gebouw van Olympus Nederland aan de Leiderdorpse zorgboulevard is maandag in gebruik genomen. (Foto: Johan Kranenburg)
Ondernemers

Olympus verhuisd naar Leiderdorpse zorgboulevard

Sinds maandag 20 maart is Olympus Nederland gevestigd op de zorgboulevard aan de Simon Smitweg 18 te Leiderdorp.

Olympus heeft Zoeterwoude verruild voor Leiderdorp omdat de nieuwe locatie direct naast de A4 ideaal is qua bereikbaarheid en zichtbaarheid. De ligging in combinatie met het speciaal voor Olympus ontworpen innovatieve en transparante gebouw, zal de verdere groei van Olympus ondersteunen, is het idee.

Het nieuwe pand is exclusief ontworpen voor Olympus op basis van de volgende uitgangspunten: eigentijds, transparant, innovatief en duurzaam. Zo biedt het voor de medewerkers een prettige en inspirerende werkomgeving en is het pand vanzelfsprekend duurzaam en klimaat neutraal opgezet.

Een trotse Henk Braat, Algemeen Directeur Olympus Nederland: "Het pand ondersteunt ons in het realiseren van onze ambitieuze zakelijke en maatschappelijke doelstellingen. Daarnaast sluit het naadloos aan op het innovatieve karakter van onze producten en diensten."

Olympus Nederland, de Nederlandse vestiging van de Japanse beursgenoteerde onderneming Olympus Corporation, heeft 140 medewerkers. Het bedrijf is een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale apparatuur voor gezondheidszorg en consument. Al 95 jaar produceert Olympus baanbrekende endoscopie- en microscopieproducten, medische en industriële apparatuur, fotocamera's en voice-recorders (www.olympus.nl).

Meer berichten