De Leiderdorpse MidZomerLoop gaat weer van start. | Foto: archief
De Leiderdorpse MidZomerLoop gaat weer van start. | Foto: archief

Winkels open voor inschrijving Midzomerloop

Algemeen

lopen - Over een maand gaat het eindelijk weer gebeuren: organisator Stichting Sportpromotie Leiderdorp en gastheer RCL zullen op vrijdagavond 1 juli weer honderden enthousiaste sportieve mensen ontvangen voor een van de leukste lopen uit de regio: de Leiderdorpse MidZomerLoop.

Om 18.45 uur zal het eerste startschot klinken voor de Kidsrun en om 19.30 gaat een grote groep beginnen aan hun run door de Boterhuispolder. Men ken dan de keuze maken uit 2 afstanden: de 6.3 kilometer of de 10.3 kilometer. Op de kortste afstand zal voor de eerste keer in de geschiedenis van deze loop dan ook gestreden worden om de titel Open Leiderdorps Bedrijvenkampioen.
Kijk op www.midzomerloopleiderdorp.nl. Je kan je daar ook digitaal inschrijven waardoor het op de dag zelf alleen maar makkelijker wordt, want het enige dat - naast de warming up - nog aan voorbereiding moet worden gedaan is het afhalen van de chip voor de elektronische tijdwaarneming.

Startbewijzen
Ook is het nu mogelijk om in te schrijven en startbewijzen af te halen bij Sport 2000 in de Winkelhof in Leiderdorp, bij Runnersworld Leiden, Burgsteeg 7 en Praxis Bouwmarkt, Zijlbaan 32 in Leiderdorp. Bij deze bedrijven inschrijven kan tot woensdag 29 juni. Daarna is het alleen nog maar mogelijk op de dag zelf vlak voor de loop in de kantine van RCL.
Alle informatie is te vinden op de website van de Midzomerloop en als er dan toch nog vragen of ideeën zijn bel dan met Henk Morsch, tel. 06-26342128 of stuur een mail naar henk.morsch@gmail.com.

Gouden driehoek
Het organiseren van een evenement als dit kan alleen maar mogelijk gemaakt worden door een perfecte samenwerking tussen deelnemers, sponsors en vrijwilligers, wordt ook wel eens de gouden driehoek genoemd. Er zijn drie mogelijkheden om bij deze loop betrokken zijn als lid van deze gouden driehoek: inschrijven als deelnemer, een bijdrage als sponsor en tevens een mooie gelegenheid om je bedrijf te promoten en als vrijwilliger. Met name in de laatste categorie zijn altijd mensen welkom. Lijkt het je leuk om mee te werken bel of mail dan met Henk Morsch.

Uit de krant