Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Primera is naar een nieuwe winkel binnen Winkelhof gegaan en is sinds vandaag te vinden naast de Etos.</p>

Primera is naar een nieuwe winkel binnen Winkelhof gegaan en is sinds vandaag te vinden naast de Etos.

(Foto: PR wereldhave)
Ondernemers

Shoeby en Primera openen de deuren in Winkelhof

Na de officiële opening op 16 september van Shoeby heeft vandaag, 22 september, Primera de deuren van haar nieuwe winkel in winkelcentrum Winkelhof geopend. 

Primera inclusief services Primera verhuist naar een nieuwe locatie binnen het winkelcentrum. Van de tijdelijke locatie naast Grand Café Hofplein verhuizen ze naar de nieuwe winkel gelegen naast de Etos. 


Pinautomaat

De nieuwe winkel is groter dan de vorige en volledig ingericht volgens het nieuwste Primera winkelconcept. Naast het assortiment voor ieder moment zullen er een pinautomaat en stortautomaat in de winkel aanwezig zijn. Tot slot is er ook een PostNL servicepunt voor alle pakketpost in de Primera gevestigd. 


Fashion

Met de komst van Shoeby wordt het aanbod fashion in het winkelcentrum verder uitgebreid. Met een dames-, heren- en kinderkledingcollectie in de winkel is er voor ieder wat wils. Vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkel vallen op. De indeling maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn. En tijdens het passen van de outfits kun je genieten van een kopje koffie of thee. 


Glamour Event op 25 september

Voor beauty, mode en shopplezier is zaterdag 25 september het moment om naar Winkelhof te komen! Het plein voor de HEMA krijgt op deze dag een heus Beautyplein. Daar kun je genieten van beauty advies, touch ups en allerlei wellness activiteiten. Tevens zijn er door het hele centrum paspoppen geplaatst met daarop de laatste mode en de mooiste aanbiedingen. Het entertainment en de leuke sfeer zal verzorgd worden door een DJ, een presentator, een lokale dansgroep en natuurlijk onze ondernemers. Het event zal plaatsvinden tussen 12.00 en 16.00 uur. Ga naar www.winkelhof-leiderdorp.nl voor meer informatie.

Meer berichten