Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>V.l.n.r. Ivo van der Klei van Alrijne Ziekenuis, teamchef politie Dennis van Kommer en burgemeester Laila Driessen.&nbsp;</p>

V.l.n.r. Ivo van der Klei van Alrijne Ziekenuis, teamchef politie Dennis van Kommer en burgemeester Laila Driessen. 

(Foto: PR)

Voormalig hoofdkantoor politie wordt kantoor Alrijne Ziekenhuis

Alrijne Ziekenhuis heeft het voormalige hoofdkantoor van de politie Hollands Midden in Leiderdorp gekocht. Het gebouw aan de Elisabethhof 7 zal vanaf komend voorjaar in gebruik genomen worden als kantoor voor ondersteunende afdelingen. Patiëntenzorg zal hier dus niet plaatsvinden.

Op dinsdag 1 december overhandigde Dennis van Kommer, teamchef politie, de sleutel aan Ivo van der Klei, lid van de raad van bestuur van Alrijne Ziekenhuis.


Eén kantoor

De huidige onderkomens van de ondersteunende diensten van Alrijne zijn hard aan vervanging toe. Met deze aankoop komen medewerkers van ondersteunende diensten in Leiden en Leiderdorp nu samen in één kantoor te werken. Het voormalige politiekantoor ligt op een steenworp afstand van het ziekenhuis in Leiderdorp en is dus een ideale locatie.

Voor de gemeente, die dinsdag was vertegenwoordigd door burgemeester Laila Driessen, is het belangrijk dat het gebouw een maatschappelijke functie behoudt.Meer berichten