MAX Mobiel in Leiderdorpse Vegro winkel | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De MAXmobiel is een ideaal vervoersmiddel voor ritjes in de binnenstad.
De MAXmobiel is een ideaal vervoersmiddel voor ritjes in de binnenstad. (Foto: PR)

MAX Mobiel in Leiderdorpse Vegro winkel

In de Vegrowinkel aan de Simon Smitweg 10 in Leiderdorp is de MAX Mobiel te bezichtigen. Dit elektrische voertuig is een ideaal vervoersmiddel voor ritjes in de binnenstad, een rollator of ander hulpmiddel gaat gemakkelijk achter in en de bestuurder heeft geen rijbewijs nodig.  

Ouderen moeten steeds langer zelfstandig thuis wonen. Hierdoor komen zij mogelijk in een sociaal isolement terecht, omdat zij steeds minder op pad durven te gaan. Men kan niet (meer) autorijden, durft niet op de fiets vanwege de angst om te vallen en lopen is vaak te ver. Zeker als zoon, dochter of mantelzorger kan het erg lastig zijn om hier mee om te gaan. 

De MAX Mobiel kan een oplossing bieden. Het wagentje is 100 procent elektrisch, biedt ruimte aan twee personen en kan aan een normaal stopcontact opgeladen worden. De MAX Mobiel heeft een maximaal snelheid van 45 km per uur en rijdt 40 à 60 km op een volle accu. MAX Mobiel verhoogt de zelfredzaamheid en vermindert eenzaamheid.

De medewerkers van de Vegro winkel in Leiderdorp staan klaar om uitleg en advies te geven over de MAX Mobiel. Wie een proefrit wil maken, kan het beste vooraf een afspraak maken via tel. 0900 – 2 88 7 66.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>