Logo leiderdorpsweekblad.nl
Chrétien Mommers, de nieuwe directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen.
Chrétien Mommers, de nieuwe directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen. (Foto: Isabel Nabuurs)

Rijnhart Wonen heeft nieuwe directeur-bestuurder

Chrétien Mommers (50) start per 1 november als de nieuwe directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen, de woningcorporatie van Leiderdorp en Zoeterwoude

Chrétien Mommers heeft ruime ervaring in de volkshuisvesting. Zowel op het terrein van strategieontwikkelingen, asset management en als directeur wonen. Op dit moment is hij interim adjunct-directeur vastgoed bij deltaWonen in Zwolle.

Mommers is tijdens zijn werk voor diverse corporaties onder de indruk geraakt van de betrokkenheid en creativiteit van de huurders. "Bewoners maken de wijk. Die dynamiek zorgt dat het werk geen dag hetzelfde is en de uitdaging van goed wonen de inzet van velen vraagt". Hij heeft er zin in om vol energie aan de verduurzaming, verbetering en vernieuwing van de woningvoorraad in Zoeterwoude en Leiderdorp te werken: "We hebben een ambitieus maar haalbaar beleidsplan 2018-2022. Ik heb een goed gevoel bij het team van Rijnhart Wonen en ik wil graag met hen dit plan verder ten uitvoer brengen. Natuurlijk blijven we daarbij investeren in de goede verstandhouding met de gemeente Zoeterwoude en Leiderdorp en de huurdersorganisaties".

Rijnhart Wonen heeft lang gezocht naar een opvolger voor Jan de Vries, die per 1 maart overstapte naar Rijnvicus, het werkbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn. De Vries had negen jaar aan het roer gestaan bij de Leiderdorps-Zoeterwoudse woningcorporatie. Zijn positie wordt sinds half maart ingevuld door interim directeur Peter van Heeswijk die straks dus het stokje overgeeft aan Chrétien Mommers.

Meer berichten