Logo leiderdorpsweekblad.nl
La Place gaat prat op het gebruik van zoveel mogelijk biologische producten.
La Place gaat prat op het gebruik van zoveel mogelijk biologische producten. (Foto: Johan Kranenburg)

La Place opent selfservice restaurant in Leiderdorp

Restaurantketen La Place opent vrijdag 8 december een selfservice restaurant in het gebouw van het voormalige AC-restaurant, gelegen tussen de Persant Snoepweg en de A4 in Leiderdorp.

Eind vorig jaar werd al bekend dat Jumbo, het moederbedrijf van La Place, de AC-restaurants had overgenomen van GR8 Investments, het bedrijf van drie kleinkinderen van horecafamilie Van der Valk. Toen werd ook aangekondigd dat alle achttien AC-restaurants in Nederland omgebouwd zouden worden tot La Place-restaurants. Nu is het dan zover dat de Leiderdorpse La Place de deuren opent.

La Place gaat hier dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren, maar de klant kan ook terecht voor simpelweg koffie met gebak. De keten gaat er prat op "verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten" te gebruiken. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 260 gasten en buiten is plaats voor 109 bezoekers. Het hele restaurant is voorzien van gratis wifi. Voor zakelijke bezoekers zijn er vergaderruimtes en rustige werkplekken Het selfservice restaurant heeft 40 medewerkers in dienst.

La Place Leiderdorp is dagelijks van 07.30 uur tot 21.00 uur geopend.

Meer berichten