Yoga-Loft Leiderdorp is open
Logo leiderdorpsweekblad.nl
v.l.n.r.: Marjolijn Beuzekamp (Ontspan Me), Alina Esseboom (Alina Zwangerschapsyoga), Stefanie de Koning (Yoga en meer!) en Jody Kreeft (Ontspan Me). | Foto J.P. Kranenburg.
v.l.n.r.: Marjolijn Beuzekamp (Ontspan Me), Alina Esseboom (Alina Zwangerschapsyoga), Stefanie de Koning (Yoga en meer!) en Jody Kreeft (Ontspan Me). | Foto J.P. Kranenburg. (Foto: Johan Kranenburg)

Yoga-Loft Leiderdorp is open

In de Yoga-Loft aan de Zijlbaan 42 heeft een aantal specialisten met expertise op gebieden als yoga, dans- en stemexpressie, massage en schoonheids- en afslankbehandelingen elkaar gevonden.

In een ronduit prachtige en inspirerende omgeving worden er cursussen, workshops en trainingen aangeboden, zoals pilates, psychobalancing, Aikido on the job en diverse soorten klankconcerten. Met de slogan 'Centre for body and mind' wordt kernachtig geduid dat het bevorderen van het lichamelijk en geestelijk welzijn de rode draad vormt. Het (stralende) gezicht binnen de bijzondere samenwerking is Marjolijn Beuzekamp, die met haar massagepraktijk Ontspan Me van Reaal verhuisde naar de Yoga-Loft. "steeds vaker krijgen mensen te maken met overspannenheid of een burn-out", vertelt zij. En het aantal blijft toenemen. Vooral de mensen die werken in de zorg en bouw, het onderwijs en bij banken raken vaak overspannen door een te hoge werkdruk. Ook mantelzorgers krijgen een overdaad aan taken op hun bordje." Marjolijn heeft mensen diep in de put binnen zien komen en door haar klachtgerichte of ontspanningsmassages in 'nieuwe mensen' zien veranderen. In de oase van rust die Yoga-Loft Leiderdorp gerust genoemd mag worden, geven gediplomeerde docenten onder meer hatha yoga, mindfulness en psychobalancing. Verder ook zwangerschapsmassage en kindermassage voor ouders. Een kennismaking met Yoga-Loft Leiderdorp kan digitaal (www.yogaloftleiderdorp.nl/www.ontspan.me). Ook staat de deur open om even persoonlijk kennis te maken. Men vindt het bij Yoga-Loft Leiderdorp prettig om te weten wie u bent en wat u verwacht. De missie is duidelijk: Iedereen lekker in zijn of haar vel.

Meer berichten