Tiende editie kinderdisco bij Brasserie Park
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Johan Klerks en Anke van Elteren organiseren op 5 maart de tiende editie van de ParkKidsClub Disco in Brasserie Park. | Foto: PR
Johan Klerks en Anke van Elteren organiseren op 5 maart de tiende editie van de ParkKidsClub Disco in Brasserie Park. | Foto: PR
KInderen

Tiende editie kinderdisco bij Brasserie Park

De ParkKidsClub Disco beleeft op zondag 5 maart haar 10e editie, een jubileum! Twee keer per jaar organiseert Brasserie Park te Leiderdorp in samenwerking met Het Idee Evenementen een disco speciaal voor de allerkleinste gasten en rollen ze de rode loper uit.

Anke van Elteren van Het Idee Evenementen en Johan Klerks, mede-eigenaar van Brasserie Park, waren al jaren bevriend voordat restaurant In den Houtkamp wordt omgetoverd tot Brasserie Park. De brasserie is gevestigd aan de rand van het park De Houtkamp mét kinderboerderij. Johan Klerks zag dus veel gezinnen zijn brasserie binnenwandelen. "Kinderentertainment biedt uitkomst voor ouders die ook even willen ontspannen in het weekend. Kinderen zijn op zondagen van 14.00 tot 17.00 uur onder de pannen. De meiden van Het Idee doen het superleuk. Iedere week is er ander vermaak, zoals een ballonnendame of een knutselactiviteit", aldus Johan Klerks. De Kidsclub groeide uit tot een begrip en dat bracht de organisatoren op het idee voor een disco.

Ieder jaar komen er meer kinderen naar de disco. Zowel voor de kleinsten als de wat grotere kinderen is de disco een feest. Anke van Elteren: "We hebben al vele leuke thema's gehad, waarbij bijvoorbeeld Elsa en Olaf langskwamen voor een meet & greet. Ook de Minions zijn al eens op bezoek geweest. Het thema van de jubileumeditie is Pokémon. Nu hoeven de kids eens geen moeite te doen om Pikachu te vangen. Hij komt gewoon naar Brasserie Park!". Naast een ontmoeting met deze gele kinderheld is er animatie met spelletjes en dansjes op muziek, komt muziekschool de Rockfactor uit Leiderdorp langs voor een optreden en staat er opnieuw een 'rode loper show' op het programma waarbij kids hun outfit of kunstje kunnen showen.

De toegang van de kinderdisco op zondag 5 maart is gratis en papa's en mama's zijn van harte welkom voor een drankje en hapje. Aanvang: 14.30 uur, eindtijd: 16.30 uur.

Brasserie Park
Van Diepeningenlaan 2
2352 KA Leiderdorp
071 589 1288

info@brasseriepark.nl
www.brasseriepark.nl  
 

Meer berichten