Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. Wilbur Gans, Jan Abbink, Marten Brederode en John Filippo. | Foto: C. v.d. Laan
V.l.n.r. Wilbur Gans, Jan Abbink, Marten Brederode en John Filippo. | Foto: C. v.d. Laan
Ondernemers

Pop-up Outlet Market van 800 m2 in Winkelhof

Het leegstaande pand in Winkelhof waar tot voor kort modezaak Vögele gevestigd was, krijgt tot het eind van dit jaar een bijzondere bestemming. Donderdag 16 november opent hier de Winkelhof Outlet Market, een tijdelijke winkel waar sport-, dames- en schoenmode, interieur en food en een gezellige kerstmarkt elkaar tegenkomen.

De mega-pop-up store een idee van Jan Abbink, vice voorzitter van de Winkeliersvereniging Winkelhof, en Wilbur Gans van kinderkledingzaak By Daans. Zonde om in de aanloop naar de decemberfeesten een ruimte van zo'n 800 vierkante meter in het winkelcentrum leeg te laten staan, vonden zij. Samen met voorzitter John Filippo en bestuurslid Marten Brederode van de winkeliersvereniging pakten ze het project op. Een aantal ondernemers uit het winkelcentrum was meteen in voor deze uitdaging en Wereldhave, de eigenaar van Winkelhof, verleende alle medewerking.

Blikvanger en sfeerbepaler van de Outlet Market wordt de grote kerstmarkt van bloemen- en plantenzaak Bloemenhof. Dress4 Less en First Lady zorgen voor damesmode, By Daans voor kindermode en Ad Noyen Shoes voor schoenenmode. Sport2000 doet mee met sportartikelen en -kleding, Neutenboom Kaas-Verswereld staat garant voor een mooi aanbod aan delicatessen. Decorette richt een relaxte zitkamer in, vol leuke woonideeën, waar bezoekers kunnen genieten van koffie met gebak van Multivlaai.

Het woord Outlet wordt niet voor niets gebruikt; de ondernemers bieden hier zeer vriendelijk geprijsde artikelen aan. De Winkelhof Outlet Market wordt ook nadrukkelijk betrokken bij de evenementen richting de feestdagen. Zeker de moeite waard dus om een kijkje te gaan nemen in de hoek van het winkelcentrum tussen de Etos Drogist en First Lady.

De Winkelhof Outlet Market is de komende weken geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op de koopzondagen op 3 en 24 december van 12.00 tot 17.00 uur.


Meer berichten