Afbeelding
Foto: PR

‘t Buurthuis viert feest; open dag op 22 april

Activiteiten Open dag

‘t Buurthuis aan de Frederik Hendriklaan 4 houdt zaterdag 22 april tussen 11.00 en 15.00 uur een open dag. Dat vanwege vijfjarig bestaan van dit inmiddels niet meer wegdenken clubhuis voor de Oranjewijk en Kerkwijk met aanliggende buurten.

Er is in die vijf jaar veel gebeurd, veel ondernomen en veel beleefd. De coronaperiode heeft behoorlijk invloed gehad op de openingstijden, maar contacten en activiteiten zijn zoveel mogelijk intact gebleven en met name de ouderen zijn continue gevolgd. 

Hoewel er even onzekerheid was of ‘t Buurthuis zou blijven bestaan, is uiteindelijk toch de waarde ervan duidelijk aangetoond en zijn er meer initiatieven en activiteiten dan ooit. Om dit te bekrachtigen zal wethouder Bob Vastenhoud zaterdag rond 12.00 met het bestuur een nieuw contract tekenen voor nog eens vijf jaar. 

Tijdens de open dag kunnen bezoekers zich laten informeren over de activiteiten en mogelijkheden van ‘t Buurthuis. Er staat een springkussen voor de jeugd, voor de ouderen is er koffie, thee en wat lekkers. 

Uit de krant