Singing Apart Together

dinsdag 23 april 2024 20:00 tot 22:00

Bijna is het zover: Singing Apart Together!

Gemengd Koor Appassionato is flink gegroeid de afgelopen jaren. We zijn bijna weer op volle sterkte en daar genieten we van. We oefenen flink en werken onze nieuwe leden in voor een eigen concert, dat in de planning zit.

We hebben nog plaats voor een paar Bassen en Tenoren. Wil je op deze “muzikale dinsdagavond-” trein instappen? We begroeten je graag op onze “Singing Apart Together” van 23 april a.s om 20.00 uur in basisschool ‘t Bolwerk”, Klerkenhof 1 in Leiderdorp.

Het eerste uur zingen Tenoren/ Basen en Sopranen/ Alten apart; beide groepen hebben natuurlijk professionele begeleiding. Na de koffiepauze voegen we alle stemsoorten samen in een gezamenlijk tweede deel.

We kijken uit naar je komst!