Gezellig dansen tijdens de Disco Rotary. | Foto: pr
Gezellig dansen tijdens de Disco Rotary. | Foto: pr Foto: pr

Disco Rotary levert 7000 euro op voor Hospice De Mare

hospice n Tijdens een drukbezochte, denderende disco-avond, die Rotary Club Leiderdorp afgelopen vrijdag 22 maart organiseerde in samenwerking met RCL, brachten de discogangers volgens de eerste ramingen 7000 euro bij elkaar voor Hospice De Mare. 

“Een fantastisch bedrag”, aldus Frans Zonneveld, met een team van clubleden drijvende kracht achter de disco. “Op muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, verzorgd door Roadshow 75 DJ Johan Mol, gingen de voetjes van de vloer en kochten de bezoekers tegen de 500 loten voor schitterende prijzen.”


Die prijzen waren beschikbaar gesteld door particulieren, kunstenaars en ondernemers uit Leiderdorp. De Rotary Club kijkt terug op een geslaagd evenement, waarvoor veel ondernemers en particulieren sympathie bleken te hebben. Ze ondersteunden de avond in natura of met een financiële bijdrage.


“We zijn heel blij met deze opbrengst. Het hospice houdt op 25 april een Open Dag en verhuist op 29 april van de tijdelijke locatie in Oegstgeest naar de nieuwe plek aan de Hoogmadeseweg. Hoewel de bouw gereed is, kan het hospice nog de nodige financiële ondersteuning gebruiken voor de installatie van zonnepanelen en de inrichting van het gebouw. Met genoegen dragen we daar als club ons steentje aan bij.”


De officiële overhandiging van een cheque met het definitieve bedrag zal op een nader te bepalen tijdstip plaatsvinden.