Bridgen is een uitdagende denksport voor alle leeftijden. | Foto: PR
Bridgen is een uitdagende denksport voor alle leeftijden. | Foto: PR Foto: PR

Zondagmiddag-bridgedrive

bridge n Zondag 4 juni 2023 organiseert bridgeclub Leids Doublet weer een zondagmiddag-bridgedrive in het Denksportcentrum aan de Robijnstraat 4 in Leiden. Het is de laatste keer voor de zomerstop.

Er wordt gespeeld met spellen die afkomstig zijn van een groot internationaal toernooi. Extra leuk want hiermee kan je jouw score vergelijken met de uitslag op dat toernooi. Met een indeling naar sterkte wordt het weer een leuke, geanimeerde wedstrijd waarbij de paren aan elkaar gewaagd zijn. 

Inmiddels neemt meer dan de helft van de deelnemers ook deel aan de gezamenlijke maaltijd na afloop waarbij kan worden teruggeblikt op de gespeelde spellen.

Het inschrijfgeld is 5 euro per paar. Wie dat wil kan na afloop deelnemen aan een Indonesisch buffet verzorgd door Restaurant Woo Ping. De kosten daarvan bedragen €15,00 per persoon, incl. 1 drankje. Nadere informatie en aanmelden kan tot zaterdag 3 juni 20.00 uur door een e-mail te sturen naar evenement.bcleidsdoublet@gmail.com of via de website https://9003.bridge.nl/evenementen.


Rondleiding door de heemtuin

natuur n Natuurkenner Aad Rijntalder verzorgt zondag 4 juni een rondleiding door de Leiderdorpse heemtuin. De wandeling start om 15.00 uur bij het hek tegenover de kinderboerderij. Aanmelden is niet nodig en deelname is kosteloos. Wel kunnen er maximaal twaalf belangstellenden meelopen, dat in verband met de smalle paden in de heemtuin.