Ruilwinkel uur korter open

Shoppen n De ruilwinkel aan de Buitenhoflaan 1 in Leiderdorp is vanaf 1 februari elke woensdag geopend van 2 tot 4 uur ’s middags. Dat is een uurtje korter dan nu het geval is.

Bij de ruilwinkel kunnen Leiderdorpers kleine spullen inleveren. Deze zijn punten waard die meteen of op een later moment weer verzilverd kunnen worden voor leuke spulletjes. Nieuwe klanten krijgen 10 punten bij inschrijving waarmee meteen geshopt kan worden. Ook wie geen artikelen heeft om te ruilen kan spullen meenemen; de doelstelling van de ruilwinkel is dat spullen zoveel mogelijk worden hergebruikt en niet weggegooid.


Klaverjassen

Kaartavond n Buurtvereniging Zijlkwartier organiseert op zondagavond 22 januari een koppelklaverjasavond in het buurthuis aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. Aanvang 20.00 uur, kosten 6 euro per koppel. 


Bingo in het Zijlkwartier

gezellig n Bingo-liefhebbers kunnen vrijdagavond 27 januari terecht bij Buurtvereniging Zijlkwartier in het buurtcentrum aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. Er worden twaalf rondes gespeeld en er zijn prachtige prijzen te winnen, maar het is vooral heel gezellig. Er zijn ook loten te koop voor mooie prijzen. Aan het eind van de avond is de trekking.

De avond begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) en duurt tot ca. 22.30 uur. Deelname kost € 15,00. Vooraf aanmelden is niet nodig.