Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Zomeractiviteiten voor senioren:
Di. 19 juli: Koffieochtend
Van 10.00 tot  12.00 uur in De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. Bijdrage € 1,00


Wandelgroep 55+
Leiderdorpers die zin hebben in een flinke wandeling kunnen een keer gezellig meewandelen met de 55+ wandelgroep, 1 x per 4 weken op vrijdag. De afstand is tussen de 12 en 15 km, op max 1 uur reizen met de trein of auto. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de wandeling. Wel zijn de kosten voor vervoer (trein of meerijden met auto) en koffie voor eigen rekening. De komende wandeldata zijn: 22 juli, 19 augustus, 16 september, 14 oktober, 11 november en 9 december. Meer informatie bij Gertie Veloo, g.veloo@ziggo.nl.


Start to Walk Wandelcursus

Elke woensdag van 9.30 tot 10.30 uur bij RCL. Het is gratis en aanmelden is niet nodig.


Handwerkclub

Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Etalage, Winkelhof 14 (naast café Hofplein). Aanmelden is niet nodig.


Vacature Chauffeur (M/V) ANWB AutoMaatje Leiderdorp 

Als vrijwillige chauffeur vervoer je met eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Voor meer informatie mail Ada Telgen  (atelgen@incluzio.nl).


Vacature Max Mobiel
In september start een nieuw sociaal initiatief, de Max Mobiel. Het plan is om mensen die minder mobiel zijn of mensen met een beperking die niet zelf meer kunnen rijden, naar het winkelcentrum/buurthuis te brengen binnen Leiderdorp. We zijn op zoek naar chauffeurs voor de Max Mobiel. Het is een kleine elektrisch auto, die je mag besturen zonder rijbewijs. Hierover binnenkort meer informatie.


Meer activiteiten op MijnLeiderdorp.nl

Kijk voor meer activiteiten van Incluzio of andere organisaties op mijnleiderdorp.nl 


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of website: incluzioleiderdorp.nl.