Afbeelding
Foto: PR

Kampioenen LTC De Munnik

tennis n Dit voorjaar zijn het 1e groene team (10 t/m 12 jaar) en het eerste gele mix team (13 t/m 17 jaar) van de Leiderdorpse tennisvereniging LTC de Munnik kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Op de foto hierboven het groene kampioensteam met v.l.n.r. Viktor, Otis, Mattis, Jochem, Gijs en Pepijn. Dit team gaat op verzoek van de tennisbond KNLTB komend najaar meedoen aan een proef en spelen in de nieuw gevormde hoofdklasse. Succes mannen!

Op de foto hieronder het gele kampioensteam met v.l.n.r. Axel, Rosa, Youri, Maud, David en Marloes (Pip ontbreekt op de foto).

Tijdens de jeugd-clubkampioenschappen die van 27 juni tot en met 2 juli bij De Munnik plaatsvonden zijn beide teams gehuldigd.


Geslaagd Ouder-Jeugd toernooi bij Badmintonclub De Spotvogels

badminton n Op zondag 3 juli organiseerde de jeugdcommissie van Badmintonclub de Spotvogels ter afsluiting van het seizoen het Ouder-Jeugd toernooi. Jeugdleden namen een ouder mee en voor het eerst mochten de seniorleden ook meedoen en een kind meenemen met wie zij een koppel vormden.

24 koppels meldden zich aan en vanwege de niveauverschillen werd er in drie verschillende klassen gespeeld. Omdat er niet voldoende banen waren om alle koppels tegelijk te laten spelen, werden er telkens 12 koppels naar de banen geroepen. Dat had als voordeel dat er ook voldoende rustmomenten waren waarbij men van de aangeboden versnaperingen gebruik kon maken.

In totaal speelde elk koppel 5 ronden, waarna de punten werden geteld en de winnaars van de wisselbekers bekend gemaakt. In elke klasse werd een 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt. In de hoogste klasse was de 1e prijs voor Onne de Heij en zijn moeder, in de klasse daaronder werd Amy Kartoredjo samen het haar vader de winnaar en bij de beginners kreeg Revathi Gandhimathi met haar moeder de wisselbeker in bezit. Het was een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen en zeker voor herhaling vatbaar.

Afbeelding
De winnaars van de wisselbekers. Van links naar rechts: Onne de Heij, Amy Kartoredjo, Revathi Gandhimathi. | Foto: PR