Werk aan de weg

verkeer n De planning is dat de werkzaamheden aan de Laan van Berendrecht starten in augustus 2022. De verwachting was om voor de bouwvak te beginnen. Dat doel is helaas niet gehaald. Om te voorkomen dat de werkzaamheden door de vakantie lang stilliggen, heeft de gemeente Leiderdorp besloten om na de bouwvak te beginnen. Dat wordt halverwege augustus.


Jeroen Hendriks verlaat de raad  

politiek n In de raadsvergadering van 4 juli neemt Jeroen Hendriks (D66) afscheid als raadslid. De raad ontving zijn ontslagbrief op 14 juni. Hij wordt opgevolgd door Hester Barendse. Zij wordt in dezelfde vergadering beëdigd.


Mensenrechten–Wandelroute

wandelen n Op zondag 26 juni om 14.00 uur kan men meewandelen door Leiden, langs historische plaatsen die iets te maken hebben met mensenrechten. Een ervaren gids voert de deelnemers vanaf de Koornbrug kriskras door de stad en zorgt voor nuttige uitleg. De tocht duurt maximaal twee uur, maar kan eventueel na overleg of vanwege het weer verkort worden. Deelname kost € 5,- per persoon en aanmelden kan via amnestyleiden@gmail.com. Graag aanmelden tot en met 24 juni!


Tip         de redactie

Heeft u een nieuwtje dat interessant is voor de krant, laat het ons weten via redactie@leiderdorpsweekblad.nl of tel. 06 100 89 544.
Volg het Leiderdorps Weekblad ook online: www.leiderdorpsweekblad.nlHet Leiderdorps Weekblad is ook aanwezig op Twitter (@Leiderdorpwkbld) en Facebook