Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Kinderkring
Elke dinsdag van 9-11u nodigen we kinderen van 0 - 4 jaar uit om te komen spelen met hun (groot-)ouder(s). Locatie: Sterrentuin.  Aanmelden is niet nodig.


Sport in de Wijk
Sinds een aantal weken zijn we bezig met sport in de wijk bij het Hubrechtplein.  Jongerencoach i.o. Kerem is er elke dinsdag tussen 15.30u en 16.30u bij het veldje om samen met de jongeren te bewegen. Ondertussen doen er gemiddeld 10 jongeren mee, maar iedereen is welkom!


Start to Walk Wandelcursus
Bij Club de Derde Helft, locatie RCL, Bloemerd 2 start iedere woensdag om 9:30u de cursus. Zeer geschikt voor beginnende lopers en er is professionele begeleiding van een wandelcoach. Het is gratis en aanmelden is niet nodig.


Ruilwinkel
De Ruilwinkel, Buitenhoflaan 1, zijingang van De Buit is iedere woensdag van 14-17u open.


De Etalage
Iedere vrijdag van 10-12u is er een groep begonnen met handwerken in De Etalage. Je bent van harte welkom, je kan je eigen haak- en/of breiwerkje meenemen. Locatie Winkelhof 14 (buitengalerij, naast Hofplein).


Help ons helpen!
Wil je wat betekenen voor je medemens en heb je wat uurtjes per week tijd? We zijn o.a. op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor Automaatje; een helpende hand bij DagActief en budgetmaatjes.
Heb je interesse en denk je bij een vacature, dit vind ik leuk om te doen, mail Coby van der Plas, vrijwilligerscoördinator (cvdplas@incluzio.nl)
Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die Oekraïense vluchtelingen willen helpen bij het aanleren van de Nederlandse taal. Indien je iemand kent of zelf wilt helpen, mail dan naar nvveen@incluzio.nl

Kijk voor meer activiteiten van Incluzio of andere organisaties op mijnleiderdorp.nl


Website Dementievriendelijk 
Leiderdorp

Zoek je informatie over dementie en/of over voorzieningen in Leiderdorp? Kijk dan op dementievriendelijkleiderdorp.nl.
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel: 071-5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of www.incluzioleiderdorp.nl