Felicitaties voor geslaagden

eindexamens n Vandaag, donderdag 9 juni, worden de definitieve normeringen voor de vmbo, havo en vwo examens bekend gemaakt. De meeste scholen maken diezelfde middag bekend wie er geslaagd is. Wat ongetwijfeld betekent dat in heel veel huizen in Leiderdorp de vlag-met-boekentas uitgestoken kan worden. Het Leiderdorps Weekblad biedt ook dit jaar weer iedereen de gelegenheid hun geslaagde (klein)kind/broer/zus/nicht/neef/vriend/vriendin in het zonnetje te zetten. Mail een foto van de geslaagde met daarbij maximaal twintig woorden tekst naar redactie@leiderdorpsweekblad.nl onder vermelding van GESLAAGD! Digitale foto's dienen als losse bestanden te worden bijgevoegd. Plaatsing is geheel gratis. Inzendingen voor de krant van 15 juni moeten uiterlijk zondag 12 juni om 20.00 uur in bezit van de redactie zijn.

LET OP: Bij de ingezonden foto's en teksten wordt ervan uit gegaan dat de gefotografeerde personen – of in het geval van minderjarigen hun ouders – toestemming geven voor publicatie.


Alarm op het water

brand n De brandweer rukte vrijdagavond 3 juni rond 20.00 uur uit naar de Windrust in Leiderdorp. Opvarenden van een plezierboot hadden wat rook gezien. De brandweerlieden stelden ter plaatse vast dat het probleem vermoedelijk door de accu van de boot werd veroorzaakt. Het probleem werd verholpen en de boot werd geventileerd. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.


Tip de redactie

Heeft u een nieuwtje dat interessant is voor de krant, laat het ons weten via
redactie@leiderdorpsweekblad.nl of tel. 06 100 89 544.