Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Tweede Pinksterdag is ons kantoor gesloten.


Wo. 1 jun: 
Start to Walk Wandelcursus
Bij Club de Derde Helft, locatie RCL, Bloemerd 2 start om 9:30u de cursus. Zeer geschikt voor beginnende lopers en er is professionele begeleiding van een wandelcoach. Het is gratis en aanmelden is niet nodig


Do. 2 juni: Klassieke Muziek – gewijzigde locatie
De vrijwilligers brengen om 14:00u (tot ong. 16:00u) een voor u geselecteerd muziekprogramma ten gehore. Locatie: Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. Kosten: € 2,00 incl. koffie/ thee. Vanaf 30 mei aanmelden bij Leen de Witt, 071-5416346.


Wo. 8 jun: Scootmobieldag
Van 9-15u een gezellige dag met lunch en in de middag een scootmobieltocht. Deelname aan een dagdeel is mogelijk. Locatie: Scheppingskerk, Van Poelgeestlaan 2. Deelname is gratis, maar aanmelden (verplicht)  via gemeente Leiderdorp of seniorencoach Wouter Heuer (0620807545).


Di. 14 jun: Lunchcafé
Geniet van een heerlijk 3-gangen menu die voor u wordt gemaakt. Aanvang 12-14u in Dwars, Bloemerd 1c. Kosten: € 6,00 U kunt zich tot 10 juni aanmelden bij Henka Brouwer (071-5418595). Graag een bericht achterlaten op de voicemail.


Financieel inloopspreekuur
Elke woensdag 10-12u in Dwars (Bloemerd 1c) voor mensen die vragen hebben op financieel  gebied, voor statushouders  en voor Leiderdorpers die een beroep willen doen op het jeugdfonds sport of cultuur.


Vacature Chauffeur (M/V) ANWB AutoMaatje Leiderdorp 
Als vrijwillige chauffeur  vervoer je met eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Voor meer informatie mail Ada Telgen (atelgen@incluzio.nl)


www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl 
is de online vrijwilligersvacaturebank van Leiderdorp. Vind je het ook leuk om als vrijwilliger iets te doen voor een ander? Er zijn vacatures die ook passen bij jouw talenten en wensen. Organisaties uit Leiderdorp, die op zoek zijn naar vrijwilligers, kunnen gratis vrijwilligersvacatures plaatsen.

 
incluzioleiderdorp.nl