Afbeelding
Foto: PR

KAMPIOENEN

RCL JO14-2 

VOETBAL • In een mooie thuiswedstrijd op 18 mei maakte RCL JO14-2 korte metten met de Kickers 69 JO 14-1: het werd 5-0. De sfeer was super met veel toeschouwers langs de kant: nagenoeg alle ouders, wat opa's en oma's, broers en zussen en vrienden waren gekomen om het team aan te moedigen. De overwinning werd gevierd met alcoholvrije bubbels die meer in de haren terechtkwamen dan in de bekers, een welverdiende beker en natuurlijk de traditionele kampioensfrites.

Op de foto: Gijs, Ben, Joris(leider), Olaf, Rayaan, Martijn (leider), Nikolass, Tim E., Ozhan, Finn, Quinn, Diego, Dennis, Dinand, Tim V., Marcel (leider), Justijn, Bart (leider), Sebastiaan, Jesse, Sander en Timo. | Foto: PR


RCL JO15-2

VOETBAL • RCL JO15-2 is zaterdag 21 mei kampioen geworden! De ouders onthaalden de kampioenen met vuurwerk en prachtige spandoeken. Ook kregen het team een beker. De begeleiding ontving een medaille en een lekkernijenpakket. Uiteraard mocht de RCL-friet niet ontbreken.

Gefeliciteerd Mathilde, Bhodi, Dario, Lucas, Rick, Aybars, Caio, Leon, Joep, Cedric, Ricky, Keelan, Bram, Ashton, Julian en de begeleiding Jos, Humphrey, Sven en Martien! | Foto: PR


Sport&fun kamp Leiden-Leiderdorp

zomerkamp n  Ben je op zoek naar een leuke activiteit in de eerste week van de zomervakantie? Vind je het leuk om verschillende sporten uit te proberen? Hou je van fun en gezelligheid met leeftijdsgenootjes? Dan is het sport&fun kamp echt iets voor jou!

Een kamp met verschillende sporten en fun activiteiten. Zoals bowlen, zwemmen, jumpen, tennissen, basketballen en skaten. En op vrijdag met de bus naar Duinrelll om de week af te sluiten. Gezelligheid en ook chillen met heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen. Kortom een dagvullend programma van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.30 uur. 

De kampen zijn bedoeld voor de jeugd van 7 tot en met 15 jaar. Ze staan onder leiding van ervaren professionals met oog voor ieder kind. De kampen zijn van 11 t/m 15 juli 2022 en worden gegeven op 2 locaties in Leiderdorp en 1 in Leiden. Ga naar www.sportfunkamp.nl voor meer informatie en opgeven.


Afbeelding
Afbeelding