Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Do. 26 mei, Hemelvaartsdag is ons kantoor gesloten.


Do. 2 juni: Klassieke Muziek – gewijzigde locatie
De vrijwilligers brengen van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur een voor u geselecteerd muziekprogramma ten gehore. Locatie: De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. Kosten: € 2,00 incl. koffie/ thee. Vanaf 30 mei aanmelden bij Leen de Witt, tel (071) 5416346. Je kunt ook een bericht inspreken, vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.


Huiskamer de Hoeksteen

Elke dinsdag kan je met buurtbewoners in contact komen en/of lotgenoten ontmoeten om elkaar te steunen. Er zijn spelletjes om elkaar te leren kennen en voor de gezelligheid. Eén keer per maand wordt een thema-avond georganiseerd in samenwerking met professionals en/of ervaringsdeskundigen. Je bent van harte welkom in de Hoeksteen, Houtschans 107 op dinsdag tussen 19.00 en 20.30 uur voor een kopje koffie of thee en een gezellige avond. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.


Handwerkgroep in De Etalage

Elke vrijdag is er van 10.00 tot 12.00 uur een handwerkgroep. Neem je eigen brei-/of haakwerkje mee en schuif gezellig aan. De Etalage is een winkel, maar ook een plek waar mensen even binnen kunnen lopen voor een praatje. Ma t/m do is Gading aanwezig en op vrijdag zijn Incluzio en Activite aanwezig. Wil je net als de handwerkgroep iets organiseren op vrijdag, neem contact op met buurtcoach Robert via rvegmond@incluzio.nl of loop gewoon even binnen. Openingstijden: ma t/m vr 10.00-16.00 uur, Winkelhof 14, buitengalerij, naast Hofplein.


www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl 

De online vrijwilligersvacaturebank van Leiderdorp. Vind je het ook leuk om als vrijwilliger iets te doen voor een ander? Er zijn vacatures die ook passen bij jouw talenten en wensen. Organisaties uit Leiderdorp, die op zoek zijn naar vrijwilligers, kunnen gratis vrijwilligersvacatures plaatsen. 


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of website: incluzioleiderdorp.nl.