Suzan Mulder (met prijs en bloemen) en Kim Kötter die de gala-avond presenteerde. | Foto: PR
Suzan Mulder (met prijs en bloemen) en Kim Kötter die de gala-avond presenteerde. | Foto: PR Foto: PR

Prestigieuze prijs Touch of Beauty

uitreiking n Bij de uitreiking van de Beauty Awards, op 24 april in het NBC Nieuwegein, mocht  eigenaar Suzan Mulder van Touch of Beauty Skin Professionals Leiderdorp de eerste prijs in de categorie 'schoonheidssalon klein' in ontvangst nemen. Zij mag zich nu de beste kleine schoonheidssalon van Nederland noemen.

De vakkundige jury verkoos Suzan met haar salon Touch of Beauty Skin Professionals tot winnaar omdat zij onder de indruk was van onvoorwaardelijke inzet en manier waarop zij haar vak en ondernemerschap uitoefent. "Suzan is een ondernemer die stuurt op de langere-termijnrelatie met de klant waarbij het resultaat van de huid centraal staat. Deze vakspecialist weet in haar profilering de juiste balans te vinden tussen de expertise en toegankelijkheid. Suzan is dan ook een mooie ambassadeur voor het vak!", aldus het juryrapport.  


Kinderen helpen om te gaan met scheiding

praatgroep n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert samen met Jeugdteams Leidse Regio een spel- en praatgroep KIES (Kinderen In Een Scheiding) voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 van de basisschool. 

Als ouders gaan scheiden is dat ingrijpend voor kinderen. Hoe kinderen omgaan met de nieuwe situatie kan zeer verschillend zijn. Bij KIES wordt er ruimte gemaakt om te vertellen wat er in het hart en hoofd van het kind omgaat. Binnen de groep vinden kinderen herkenning en kunnen zij veel voor elkaar betekenen. Je kind leert hier beter begrijpen wat het meemaakt en vindt manieren om te kunnen omgaan met wat voor hem of haar moeilijk is. Er wordt met diverse werkvormen gewerkt zoals tekenen, spel, muziek, toneel, schrijven en praten.

De ervaring leert dat kinderen met veel plezier deelnemen. KIES wordt gegeven en begeleid door een speciaal getrainde KIES-coach. De KIES-training bestaat uit zeven bijeenkomsten en een ouderbijeenkomst. De bijeenkomsten starten op dinsdag 17 mei 2022 van 15.30 tot 16.30 uur bij De Sterrentuin, van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp. 

Voor aanmelden of informatie zie www.cjgcursus.nl.