Hulp voor ondernemers op digitaal gebied

workshop n De coronaperiode was pittig voor ondernemers. Alles staat nu in het teken van herstel. Gemeente Leiderdorp, ondernemersvereniging LOV en Economie071 bieden daarbij steun via het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’. Hiermee kunnen ondernemers via workshops, coachgesprekken en een voucher concrete stappen zetten met digitalisering binnen hun bedrijf. 

Op donderdag 12 mei is de eerstvolgende workshop genaamd ‘Laat jouw website voor je werken’. De workshop in Grand Café Hofplein start om 17.30 uur met een netwerkbijeenkomst. Om 19.00 uur start de workshop. Er is een maaltijd als je beide bijeenkomsten bezoekt. Alexis van Dam, Digital Marketing Strateeg en docent aan de Hogeschool van Amsterdam, geeft de workshop. Hierin staat search engine optimization (SEO) centraal. De eerste stap daarbij is het bepalen van de doelgroep en de klantreis, het traject dat een potentiële klant doorloopt om een dienst of product te vinden. Daarna krijgen ondernemers praktische tips om hun SEO-positie, hun online vindbaarheid, te verbeteren. Er is ook volop ruimte voor het stellen van vragen. Aanmelden kan via www.lovleiderdorp.nl.

Als vervolgstap kan vanaf 1 juni een voucher van € 1.000 worden aangevraagd als co-financiering bij investeringen voor digitalisering. Kijk voor meer informatie op www.economie071.nl.