Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Samen Vitaal
Elke woensdag van 9.00 tot 13.00 uur (incl. lunch) is er in het clubgebouw van RCL (Bloemerd 2) een tijdsbestedingsprogramma voor senioren die gebaat zijn bij contact en de preventieve werking van sport-/beweegactiviteiten. Aanmelden bij seniorencoach Floor van Egmond (06-83266984)


Inloopspreekuur financiën

Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c) zijn de budgetcoach en budgetmaatjes bij het inloopspreekuur aanwezig om je te helpen. 


De Speelgroep van JES Rijnland

Wil je graag leerzame en leuke activiteiten met je kind doen en andere ouders uit de wijk ontmoeten? Kom dan naar de Speelgroep in De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110 op donderdag van 9.00 tot 10.45 uur (1x per week, 12 weken lang). Ouders en hun 1-jarige kinderen kunnen zich aanmelden via: www.jesrijnland.nl/programma-gezinnen/de-speelgroep.


'Mijn Geldzaken Enzo'

Samen met Incluzio jouw financiën op orde krijgen? Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. Bij de inloop kun je samen, met een kopje koffie, met de budgetcoach en onze vrijwilligers, je post uitzoeken of een map aanleggen, onze app leren gebruiken of een geldtraining volgen. Je bent niet alleen, want je ontmoet hier ook andere Leiderdorpers die wat moeite hebben met de financiën op orde te houden. 


Welzijn op recept
Het kan zijn dat je met lichamelijke klachten naar de huisarts gaat, maar later blijkt dat de klachten een andere oorzaak hebben, bijvoorbeeld door stress, financiële problemen of verlies en rouw. Je huisarts kan een welzijnsrecept afgeven in plaats van een medicijn. Komt het bekend voor, neem contact op via welzijnopreceptleiderdorp@incluzio.nl of vraag een welzijnsrecept aan bij je huisarts.


Fietsmaatjes zoekt vrijwilligers

Zie de oproep op pagina 3 in deze krant.


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl, website: incluzioleiderdorp.nl.