Krant dag later

Pasen n In verband met Pasen ligt het Leiderdorps Weekblad volgende week een dag later bij u in de bus, op donderdag 21 april in plaats van op woensdag 20 april.

De deadline voor het aanleveren van kopij voor deze krant is ook iets verschoven; dat kan tot maandag 18 april 18.00 uur. De makers van het Leiderdorps Weekblad wensen u heel fijne paasdagen! 


Dilemmadebat 

discussiëren n Psycholoog Margriet Pronk en huisarts Roeland van Velzen zijn de sprekers tijdens een dilemmadebat in de Dorpskerk over angst of hoop. Zij krijgen dinsdag 26 april 12 minuten per persoon om het debat aan te zwengelen over de invloed van coronamaatregelen en de oorlog in Oekraïne op onze samenleving. Na hun inleidingen kan de zaal naar hartenlust meediscussiëren over dilemma’s als angst of hoop.

Het debat in het kerkgebouw aan de Hoofdstraat 19 begint om 20.15 uur onder leiding van Huibrecht Bos. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar. Ter omlijsting van het debat brengt Matthias Konijnenberg op orgel en piano liederen over angst en hoop ten gehore.

De entree voor het dilemmadebat is gratis, al stelt de organiserende Protestantse Gemeente Leiderdorp een vrijwillige bijdrage na afloop (rond 21.30 uur) op prijs.