Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Samen kunnen we zoveel meer in Leiderdorp!


Extra spreekuur voor Leiderdorpers met geldzorgen

Voor vragen over financiën en het overzicht houden daarop, staan de budgetcoach en budgetmaatjes klaar voor hulp:

• Formulierenspreekuur: woensdag van 10-12 uur in Dwars Bloemerd 1 c;

• Samen met Incluzio jouw financiën op orde krijgen? 'Mijn Geldzaken Enzo': vrijdag van 10-12 uur in De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. 

Bij de inloop kun je samen, met een kopje koffie, met de budgetcoach en onze vrijwilligers, je post uitzoeken of een map aanleggen, onze app leren gebruiken of een geldtraining volgen. Je bent niet alleen, want je ontmoet hier ook andere Leiderdorpers die wat moeite hebben met de financiën op orde te houden. Wel zo leuk dat je elkaar kunt helpen! Ook voor jongeren en ZZP-ers.

 

De Speelgroep van JES Rijnland

Kom samen met je kind naar de Speelgroep in De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110 op donderdag van 9-10.45 uur (1x per week, 12 weken lang). Je gaat samen spelen en je leert andere ouders uit de wijk kennen. Ouders en hun 1 jarige kinderen kunnen zich aanmelden via: www.jesrijnland.nl/programma-gezinnen/de-speelgroep..


Fietsclub
Voor iedere 55+er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de fietsclub van Incluzio. Er is een uitgebreid programma tijdens het seizoen van zowel korte als (middel)lange tochten. Meer informatie? Loop even binnen bij de Sterrentuin voor het programmaboekje. Kosten: jaarcontributie € 7,50.


Ruilwinkel langer open

De ruilwinkel, Buitenhoflaan 1 (ingang zijkant) is tegenwoordig een uurtje langer open, elke woensdag van 14-17 uur Je kan kleine spullen inleveren en krijgt hier punten voor terug. Deze punten kan je meteen of op een later moment weer verzilveren voor leuke spulletjes. Ben je nieuw, dan krijg je bij je eerste bezoek meteen tien punten.


Algemene informatie
Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kan je terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110g, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail: leiderdorp@incluzio.nl, website: incluzioleiderdorp.nl.

Maandag 18 april, tweede paasdag, is ons kantoor gesloten.