Ingeblikt voedsel, pasta, zonnebloemolie, suiker, rijst, verband, pijnstillers, luiers, maandverband en nog veel meer artikelen - met uitzondering van kleding - zijn welkom.
Ingeblikt voedsel, pasta, zonnebloemolie, suiker, rijst, verband, pijnstillers, luiers, maandverband en nog veel meer artikelen - met uitzondering van kleding - zijn welkom. Foto: Corrie van der Laan

Inzameling voor Oekraïne

Algemeen Maatschappelijk

De komende weken is er bij basisschool De Bron en gebouw Irene in Leiderdorp een inzameling van voedsel en hulpgoederen voor de bevolking van Oekraïne. De eerstkomende datum is donderdagochtend 7 april van 8.30 tot 12.00 uur bij De Bron aan de Vronkenlaan 46.  

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat er kleding ingeleverd wordt. Wel welkom zijn producten als rijst, zonnebloemolie, bloem, macaroni, suiker, koffiesticks, energierepen en blikken met vlees, vis, groente of soep. 

Ook is behoefte aan medische hulpgoederen en hygiënemiddelen zoals verband, pijnstillers, drukverbanden, banden om bloedstroom af te knijpen, pleisters, luiers, luierdoekjes, maandverband, luiers voor volwassenen en wasmiddel. 

Verder is er nodig: zaaigoed (graan, groenten enz.) en gaspitjes (campingbranders).

Op de donderdagochtenden 7 en 14 april van 8.30 tot 12.00 uur en vrijdagmiddag 8 april van 12.00 tot 16.00 uur kunnen de spullen gebracht worden naar basisschool De Bron aan de Vronkenlaan 46. De inzameling bij gebouw Irene aan de Hoofdstraat 80 is op dinsdagavond 12 april van 19.00 tot 21.00 uur en op de zaterdagochtenden 23 en 30 april van 10.00 tot 12.00 uur.